Partners | Starta företag

Partners

Efter många års erfarenhet att starta och driva företag har vi med tiden byggt upp ett nätverk av partners inom olika områden och branscher. Nedan finner ni en del av de områden vi har goda kontakter som kan hjälpa er med olika frågor.

Juridik

Mångårig internationell erfarenhet inom juridisk företagsrådgivning med fokus inom immaterialrätt såsom varumärke inklusive brand protection, design och upphovsrätt samt avtalsrätt och licensavtal generellt. Även samarbetsavtal, utvecklingsavtal och andra liknande avtal.

E-handel

Att börja med e-handel är ett område för sig själv. Vi har partners som kan erbjuda allt från att bygga er e-handel från grunden till att se över den och ge feedback för förbättring till enbart SEO och marknadsföring.

Marknadsföring/SEO (sökmotoroptimering)

Marknadsföringen ser olika ut beroende på bransch, om ni agerar online med e-handel eller offline i butik. I vårt partnernätverk finner ni framstående fåmannabolag och större IT-byråer som kan hjälpa er med er IT-strategi samt är experter inom SEO och kan hjälpa er att nå era mål för att synas på Google.

Bokföring & redovisning

Vi har ett bar redovisningsbyråer som vi arbetat med under åren och kanske kan tipsa om en som passar just ert behov. Dessa byråer har arbetat med allt från enmansaktiebolag till publika aktiebolag.

Publika Aktiebolag

Publika aktiebolag kräver betydligt mer än att starta ett vanligt aktiebolag. Kontakta oss för mer information om detta är relevant.

 

Få 18.000 Eurobonuspoäng i välkomstgåva!

Amex Elite

Klicka på kortet ovan för mer info

Startabolag.nu

Spara tid och pengar genom en smidig och kostnadseffektiv registrering av ert nya företag!

Länkar

 

Få 18.000 Eurobonuspoäng i välkomstgåva!

Amex Elite

Klicka på kortet ovan för mer info

Pineberry

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
google-site-verification=8RC-dU4GHTiNGKWAd-p7vwEJsI1FJT50MPCXLahgg8E ads.txt