Länkar | Starta företag

Länkar

Här finner ni länkar till olika program, tjänster och andra leverantörer som jag funnit nyttiga under årens lopp då jag varit delaktig i företag inom olika branscher och produkt- & tjänsteutbud.

När du klickar på nedan logotyper kommer du vidare till respektive företags webbplats.

Webb/E-handel

Starta företag

På N.nu kan du skapa en egen gratis hemsida med domännamnet www.startabolag.n.nu. Vill du kan du sedan betala för premium för att komma åt fler funktioner och skapa en mer professionell hemsida med ditt korrekta domännamn (t.ex. https://www.startabolag.nu). Väldigt bra och prisvärt system (från 41 kr/månad för premium). Vi kan även hjälpa dig att skapa din sida för ett rimligt pris, kontakta oss om ni vill ha hjälp med detta.

Starta eget företag

PandaCommerce är oslagbart om du vill börja i liten skala och kostnadseffektivt. Det kostar från 39 kr ex moms/månad med möjlighet att skala upp efter behov. Vi rekommenderar verkligen PandaCommerce om du ska skapa dig en webbshop. Klicka på logotypen ovan för att läsa mer och skapa dig ett konto som är gratis 14 dagar (utan krav på kontokort eller bindningstid)!

American Express har många kort att välja mellan. Ett personligt favoritkort är SAS Amex Elite där du samlar maximalt eurobonuspoäng för alla dina köp. Dessa poäng kan du sedan resa gratis för runt om i världen. 

Amex Elite

Få 18.000 Eurobonuspoäng i välkomstgåva, klicka på kortet ovan för mer info och villkor.

Telefoni/IT

Ekonomi/Kontor

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar - chefer i alla branscher och på alla nivåer

Som medlem i Ledarna får du utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Medlemskapet sträcker sig från fackliga tjänster till ledarskapsutveckling. Allt för att du som chef ska bli tryggare och mer framgångsrik i ditt ledarskap.

Teknik/Elektronik

tekniktillbehör till företag

Kjell & Company har nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik såsom smarta hem, elektronik till kontoret, skrivare och mobiltelefoner.

Köpa kaffekokare till företag

Nordens största sortiment på vitvaror, kaffemaskiner och hushållsartiklar. Enkla beställningar online med snabba leveranser till låga priser. Här hittar du mycket som passar dina vardagsbehov på kontoret. 

Övrigt

 

 

Startabolag.nu

Spara tid och pengar genom en smidig och kostnadseffektiv registrering av ert nya företag!

Länkar

 

Få 18.000 Eurobonuspoäng i välkomstgåva!

Amex Elite

Klicka på kortet ovan för mer info

Pineberry

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
google-site-verification=8RC-dU4GHTiNGKWAd-p7vwEJsI1FJT50MPCXLahgg8E ads.txt