Doman | Starta företag

Doman

Registrera domännamn

Oavsett verksamhet är det viktigt att du börjar bygga ditt varumärke snarast möjligt så att du gör dig synlig och tillgänglig för dina potentiella kunder. Att registrera ett domännamn går fort och är något du måste ha för att skapa en hemsida till din nya verksamhet. Kanske ska du även ha en webbshop kopplat till din verksamhet. Är du osäker på hur du ska lägga upp dina domäner hjälper vi dig gärna.

Vill du själv söka efter lediga domännamn kan du göra det här. Hittar du något du vill ha och det är ledigt kan du köpa det direkt på denna adress också!

När du köpt en domän ovan kan du enkelt koppla mailadresser med samma domännamn här, likaså kan du enkelt skapa en hemsida i deras verktyg.

Vill du kika på prisvärd e-handel föreslår vi PandaCommerce vilka vi arbetat länge med själva och åt tidigare kunder. Du skapar enkelt din webbshop här till en väldigt rimlig kostnad (från 39 kr ex. moms/mån). Vill du prova att skapa dig en webbshop gratis i 14 dagar (inget krav på kontokort eller bindningstid) klickar du här för att skapa ett konto!

Vi kan naturligtvis hjälpa till och skapa er e-handel, kontakta oss nedan idag om du vill få en kostnadseffektiv e-handel!

Vi samarbetar med Loopia som är ett av Sveiges ledande webbhotell. Kontakta oss så hjälper vi er att registrera ert namn och de funktioner ni behöver!

 


(Lämna tom)

Startabolag.nu

Spara tid och pengar genom en smidig och kostnadseffektiv registrering av ert nya företag!

Länkar

 

Få 18.000 Eurobonuspoäng i välkomstgåva!

Amex Elite

Klicka på kortet ovan för mer info

Pineberry

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
google-site-verification=8RC-dU4GHTiNGKWAd-p7vwEJsI1FJT50MPCXLahgg8E ads.txt